Velkommen til Sputnik STU – København og Hillerød

Sputnik STU er en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, der tager tre år. Vi tilbyder  STU med uddannelses- og ungdomsmiljøer for unge med autisme og/eller psykisk sårbarhed. Uanset hvilken baggrund du kommer med, møder vi dig som den du er og tager udgangspunkt i det, du interesserer dig for. Vores ungdomsuddannelser er på Sjælland, én i København, og én i Hillerød. Herudover har vi HF-Inklusion i Hillerød.

Bliv en del af et fedt ungdomsmiljø

​Når du går på STU, er det tre år af din ungdom, og det må gerne være sjovt imens. Vi gør meget for, at alle kan blive del af et rart og hyggeligt ungdomsmiljø, hvor der er plads til at være sig selv.

Vi har klub, LAN-party, biografture og sommerarrangementer m.m. og masser af ungdomsliv i dagligdagen.

Vi glæder os til at møde dig!

STU med håndværkerlinje

I Sputnik Hillerød tilbyder vi STU med håndværkerlinje. Det er et tilbud målrettet dig, der gerne vil bruge dine hænder og lære et håndværk.

​Måske ønsker du samtidig at færdiggøre din 9. eller 10. klasse eller dygtiggøre dig fagligt til videre uddannelse. ​Med denne linje får du håndværksdelen på en professionel byggeplads hos Conzept og den boglige del med kvalificerede fagundervisere på Sputnik STU.

​Læs mere om STU med håndværkerlinje​

​Mød os – kom i praktik på en STU

​Det er en stor beslutning at vælge en STU, og vi vil gerne gøre det lettere for dig. Kom i praktik hos os et par uger eller bare et par dage, oplev stemningen, mød de andre unge og vær en del af undervisningen. Det vigtigste er, at praktikken passer til dig.

De fleste, som går på Sputnik STU i dag, har selv været i intropraktik, før de er startet, så de ved, hvor vigtigt det er, at man bliver mødt positivt. Både undervisere og studerende vil derfor tage godt imod dig. Læs mere om intropraktik på STU

En praktik, der rækker ind i fremtiden

En vigtig del af Sputnik STU er praktikker i virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Her kan du møde Dennis, Sarah og Marc og høre om deres oplevelser.

Læs mere om praktik på STU

HF Inklusion – Tag en HF på 3 år

​Med HF Inklusion kan du tage en kompetencegivende HF på tre år med støtte fra Sputniks mentorer. Du bliver undervist af faglærere fra VUC Nordsjælland og får samtidig støtte til personlige og sociale udfordringer af professionelle mentorer fra Sputnik. De to første år går du i en særlig HF-Inklusionsklasse med mindre hold. Det sidste år går du på de ordinære HF-hold sammen med VUC’s øvrige studerende.

Læs mere om HF-Inklusion i Hillerød     

Sputnik STU København

Svanevej 14-16, 

2400 København NV

Tlf.: 20 31 21 88

stukbh@skolensputnik.dk

Sputnik STU Hillerød

Søndre Jernbane Vej 13, 

3400 Hillerød

Tlf.: 26 44 34 39

stuhillerod@skolensputnik.dk

Sputnik HF Inklusion

KVUC, Sankt Petri Passage 1, 

1165 København K

Tlf.: 22 84 88 35

hfinklusion@skolensputnik.dk

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til Nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke

Sociale medier