Velkommen til Sputnik STU – København og Hillerød

Sputnik STU er en Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, der tager tre år. Vi tilbyder  STU med uddannelses- og ungdomsmiljøer for unge med autisme og/eller psykisk sårbarhed. Uanset hvilken baggrund du kommer med, møder vi dig som den du er og tager udgangspunkt i det, du interesserer dig for. Vores ungdomsuddannelser er på Sjælland, én i København, og én i Hillerød. Herudover har vi HF-Inklusion i Hillerød.

Linjer på STU Hillerød:

Bliv en del af et fedt ungdomsmiljø - film om livet på STU

De unge på Sputnik STU har produceret deres egen lille film om, hvordan det er at være ung på STU. Filmen er et fælles eksamensprojekt for HF-praktiklinjen i Hillerød og den studieforberedende linje i København.  

Læn dig tilbage, skru op for lyden, og se de unge beskrive skolen med deres egne ord. 

​Mød os – kom i praktik på en STU

​Det er en stor beslutning at vælge en STU, og vi vil gerne gøre det lettere for dig. Kom i praktik hos os et par uger eller bare et par dage, oplev stemningen, mød de andre unge og vær en del af undervisningen. Det vigtigste er, at praktikken passer til dig.

De fleste studerende, som går på Sputnik STU i dag, har selv været i intropraktik, før de er startet, så de ved, hvor vigtigt det er, at man bliver mødt positivt af de andre unge på uddannelsen. Vi lover derfor, at både undervisere og studerende vil tage godt imod dig. 

Læs mere om intropraktik på STU

HF Inklusion – Tag en HF på 3 år

​Med HF Inklusion kan du tage en kompetencegivende HF på tre år med støtte fra Sputniks mentorer. Du bliver undervist af faglærere fra VUC Nordsjælland og får samtidig støtte til personlige og sociale udfordringer af professionelle mentorer fra Sputnik. De to første år går du i en særlig HF-Inklusionsklasse med mindre hold. Det sidste år går du på de ordinære HF-hold sammen med VUC’s øvrige studerende.

Læs mere om HF-Inklusion i Hillerød     

En praktik, der rækker ind i fremtiden

En vigtig del af Sputnik STU er praktikker i virksomheder og uddannelsesinstitutioner. 

Her kan du møde Dennis, Sarah og Marc og høre om deres oplevelser. 

Læs mere om praktik på STU.

Sputnik STU København

Svanevej 14-16, 

2400 København NV

Tlf.: 20 31 21 88

stukbh@skolensputnik.dk

Sputnik STU Hillerød

Søndre Jernbane Vej 13, 

3400 Hillerød

Tlf.: 26 44 34 39

stuhillerod@skolensputnik.dk

Sputnik HF Inklusion

KVUC, Sankt Petri Passage 1, 

1165 København K

Tlf.: 22 84 88 35

hfinklusion@skolensputnik.dk

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til Nyhedsbrev

Sociale medier