Mød os – kom i praktik

Overvejer du, om HF Inklusion er noget for dig? Du er altid velkommen til at ringe til os og aftale et besøg. Se kontaktoplysninger.


Du har også mulighed for at komme i praktik på uddannelsen, før du beslutter dig. Praktikken kan vare fra en dag til en uge, alt efter dine ønsker og behov. I praktikken følger du undervisning på et HF-Inklusionshold og har samtaler med en mentor om, hvordan et studieforløb kunne se ud for dig.​

Afklaring og studieparathed

En praktik på HF-Inklusion kan give afklaring til uddannelse​n for unge med autisme. Kan jeg klare en ordinær uddannelse? Kan jeg trives i et studiemiljø? Hvilken hjælp og støtte er til rådighed? Alle de spørgsmål og flere til kan du komme tættere på at besvare.

Du vil også få en smagsprøve på ungdomsmiljøet på uddannelsen. Alle studerende har udfordringer inden for autismespektret eller et lignende støttebehov. De ved, hvad det vil sige at være i praktik og vil tage godt imod dig.

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier