Om HF-Inklusion

HF-Inklusion er en 3-årig HF for unge med særlige behov. Du bliver undervist af faglærere fra HF og VUC Nordsjælland og får samtidig støtte til personlige og sociale udfordringer af professionelle mentorer fra Sputnik. 

HF-Inklusion Hillerød

Du kan tage HF-Inklusion i Hillerød. Uddannelsen udbydes sammen med HF og VUC Nordsjælland, lige ved Hillerød Station, som er nemt at komme til for elever fra hele Nordsjælland. 

Interesseret i HF-IN i København? Sputnik er pr. 1.1.2018 ikke længere en del af HF-Inklusion i Købehavn. Kontakt KVUC.

Gradvist større ansvar

Uddannelsen er tilrettelagt, så du gradvist får større ansvar og bliver klædt på til at tage videreuddannelse. De to første år går du i en særlig HF-Inklusionsklasse med mindre hold. Det sidste år går du på de ordinære HF-hold sammen med VUC’s øvrige studerende.

Opbygningen af uddannelsen betyder, at du som studerende bliver klædt gradvist på til at tage en ordinær uddannelse. Sputniks mentorstøtte er uddannede lærere og pædagoger, der hjælper dig med nye strategier for f.eks. at deltage i gruppearbejde, forberede dig og komme afsted om morgenen. 

Læs mere om uddannelsens opbygning

Målgruppe

HF-Inklusion er en uddannelse for unge med særlige behov. De fleste af de studerende har en autismediagnose. Læs mere om målgruppen.

Hvem står bag HF-IN?

HF-IN er blevet til i et samarbejde mellem HF & VUC Nordsjælland, der har mange års erfaring med HF som det primære uddannelsestilbud - og skolen Sputnik STU, der har mange års erfaring med at skabe de bedst mulige rammer for unge med særlige behov. HF-IN er støttet af Den Europæiske Socialfond.

Kontakt

☎ HF-IN i Hillerød, Leder Torbjørn Berg 26 44 34 39

Få nyhedsbreve fra Sputnik​ - ca. seks om året

Sputnik HF Inklusion

KVUC, Sankt Petri Passage 1,

1165 København K

Tlf.: 22 84 88 35

hfinklusion@skolensputnik.dk

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier