Obligatorisk undervisnin​g

Uanset hvilken linje man vælger vil der også være undervisning i fire obligatoriske fag:

Ung borger i samfundet F.eks. kritisk sans, det personlige værdigrundlag, hvad det vil sige at være medborger i et samfund både globalt og lokalt? Hvad er min ret og hvad er min pligt? Vi ser også på nemid, eboks, forsikring og økonomi.

Aktivt ungdomsliv Hvordan kan blive en del af et fællesskab eller foreningsliv? Hvilke muligheder er der i min by - vi tager ud og besøger forskellige steder. Hvordan forholder jeg mig til seksualitet, krop og ensomhed?

Bolig og husholdning Vi øver os i madlavning, sund kost og tager hygiejnekursus. Fokus på rengøring, tøjvask og forskellige boformer. Vi taler også om økonomi og lægger et budget. Er man allerede udeboende, bliver fokus i faget fundet og lagt sammen med den studerende.​

Uddannelse og erhvervsliv Viden om forskellige uddannelse og erhverv, mulighed for besøg på uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Praktikfagskursus, gruppepraktikker og individuelle praktikker, cv/jobsøgning. Læs mere om praktik

Mere om hverdagen

Se et eksempel på et skema.

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier