Erhvervslinjen

Erhvervslinjen er for dig, der ønsker at vide mere om dig selv ift. arbejde eller videre uddannelse. Gennem samarbejde og fællesskab får vi erfaringer med arbejdsliv.

For dig, der gerne vil afprøve dig selv

På Erhvervslinjen får du erfaring med forskellige former for arbejde. Med udgangspunkt i praktiske aktiviteter afdækker vi dine potentialer og mål for fremtiden. Vi har et hyggeligt arbejdsmiljø med stort fokus på samarbejde og kommunikation.

I al vores undervisning lægger vi vægt på at opøve så meget selvstændighed som muligt. Vi støtter dig til at stå et mere sikkert sted i dit voksenliv, med fokus på at kunne klare dig selv.

Vælg linjen, hvis… du gerne vil afprøve dig selv i forskellige, praktiske sammenhænge.​

​Indhold

Undervisningen på Erhvervslinjen består af hhv. praktik i Wefood, produktionsarbejde samt arbejde med kompetencebeviser og kommunikation. 

En typisk uge på Erhvervslinjen

  • Om tirsdagen bestyrer vi butikken Wefood (Danmarks første supermarked for overskudsvarer) på Nørrebro.
  • Om torsdagen laver vi opgaver for forskellige non profit-organisationer i vores produktionslokale på STU'en eller tager på virksomhedsbesøg.
  • Om fredagen har vi fokus på kommunikation og arbejdspladskultur.

Herudover er der mulighed for at tage forskellige former for kurser/beviser, f.eks. hygiejnebevis og truckcertifikat.​

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier