Erhvervslinjen

Erhvervslinjen er for dig, der ønsker at vide mere om dig selv ift. arbejde eller videre uddannelse. Gennem samarbejde og fællesskab får vi erfaringer med arbejdsliv.

For dig, der gerne vil afprøve dig selv

I al vores undervisning lægger vi vægt på at opøve så meget selvstændighed som muligt. Vi støtter dig til at stå et mere sikkert sted i dit voksenliv, med fokus på at kunne klare dig selv.

Linjen er bygget op af moduler, som hver varer et halvt år. Man kan følge erhvervslinjen gennem hele sin STU eller skifte linje undervejs. 

Vælg linjen, hvis… du gerne vil afprøve dig selv i forskellige, praktiske sammenhænge.​

​Indhold

Undervisningen på Erhvervslinjen består af hhv. praktik i Wefood, produktionsarbejde samt arbejde med kompetencebeviser og kommunikation. Læs mere nedenfor.

Tirsdag: Butik

Tirsdag passer vi butikken Wefood - Danmarks første supermarked for overskudsvarer. Vi er et team af undervisere og studerende. Når vi er i Wefood, er vi med til at bekæmpe madspild og overskuddet fra vores arbejde går til at hjælpe folk i nød. I butikken kan man øve sig i opgaver indenfor:

  • Kontorarbejde og egenkontrol (uden kundekontakt)
  • Varemodtagelse og trimning af butikken,
  • Kundekontakt og kassebetjening (for dem der vil)

Torsdag: Produktion

Torsdag er vi i vores produktionslokale på STU’en. Her laver vi praktiske opgaver for forskellige organisationer, f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, Sex og Samfund og Aidsfondet. Vi besøger også andre arbejdspladser for at se forskellige typer arbejde, f.eks. Toms Chokoladefabrik.

Fredag: Kompetencebeviser og kommunikation

Fredag arbejder vi enten med kompetencebeviser eller kommunikation:

  • Hygiejnebevis og Wefoods butikscertifikat. Dem kan du bruge senere, når du skal søge arbejde eller praktiksted.
  • Kommunikation, samarbejde og bevidsthed om egne styrker og udfordringer

Herudover er der mulighed for at tage på kursus, hvor du kan tilegne dig et truckcertifikat.​

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier