Dit nye skema efter sommerferien​

Kære studerende

Vi glæder os til at se jer efter sommerferien til et sjovt og spændende år på STU’en.

Vi mødes onsdag d. 9. august kl. 10.00.

Vi har ændret lidt i skemaerne for at gøre det tydeligere, hvordan man kan vælge at sammensætte sin uddannelse. De væsentligste ændringer i overblik:

  • Du møder ind på stamhold hver morgen. Stamhold er med de samme undervisere og studerende hver morgen. Her har du fagbånd, bo-undervisning, fysisk bånd, y-tid m.m. Vi finder et stamhold, der passer til dig.
  • Du kan vælge moduler fra flere linjer – eller blive på den samme. Linjefagene bliver bygget op i moduler, som varer et halvt år. Man kan blive ved med at følge den samme linje eller man kan tage enkelte moduler på andre linjer, hvis man har flere forskellige interesser og ønsker. Vi hjælper dig med at få overblik over, hvad du kan vælge imellem, og hvornår du skal vælge det.

Vi har lavet en oversigt over opbygningen. Klik på billedet for at downloade oversigten som pfd.

  • Kursus- og praktiklinjen er ændret til Afklarende linje. Her er der fokus på at blive afklaret til fremtidig uddannelse og beskæftigelse, men det er også et springbræt ind i STU’en, hvis man ikke ved, hvilken linje man vil starte på.
  • Vi har oprettet en musik, design og kreativ-linje. Vi oplever, at mange af jer studerende har en stor interesse for musikproduktion eller kreative processer. Det imødekommer vi nu med en linje, som har fokus på at lære om håndvæk og design og musik som fag.​

Skema for de første halvanden uge

De første halvanden uge på STU'en har vi et opstartsskema, hvor vi har fokus på at starte med stamholdet og lære hinanden at kende der. Du får lagt et personligt skema i samarbejde med din y-underviser.

Herunder kan du se opstartsskemaet for de første halvanden uge.​​ Klik på billedet for at downloade skemaet som pdf. 

Vi håber, I vil tage godt imod de nye forandringer, og vi glæder os til at se jer.​​​

Mange hilsner fra underviserne på STU'en.

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier