Kunst og Designlinjen​

Linjen er for dig, der interesserer dig for kreative processer, gerne vil skabe noget med dine hænder og vil dygtiggøre dig inden for håndværk og design.

Udfold din kreativitet

På Kunst og Designlinjen får du mulighed for at afprøve og udvikle dine kreative evner og idéer, med rig mulighed for fordybelse. Linjen kræver ingen særlige forudsætninger i forhold til at kunne tegne eller lignende. Du skal blot have interessen.​ 

Vælg linjen, hvis… du gerne vil arbejde med dine hænder og er glad for enten kreative processer, design eller kunst.

Indhold

På Kunst og Designlinjen er der mulighed for både at arbejde selvstændigt og i mindre grupper. Med udgangspunkt i fælles temaer arbejder vi mod fælles mål f.eks en udstilling eller med salg for øje. 

Derudover arbejder man individuelt, du kan f.eks også: tegne, male, hækle, sy og arbejde med krympeplast, smykkeproduktion, filtning, decoupage og meget andet. Undervisningen foregår i hyggelige og rolige rammer med rig mulighed for at fordybe sig og udfolde sig kreativt.

Kunst og Design arbejder sammen med Musiklinjen. Vi tager på flere inspirationsture sammen, hvor vi søger inspiration til egne produktioner. Vi tager udgangspunkt i et fælles tema. Få et indblik i musik, kunst- og designverdenen og vælg denne linje hvis du ønsker, at udfolde dig kreativt på værksteder, hvor der altid er god og inspirerende stemning!

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier