Musik, design og kreativ linje

Linjen er for dig, der interesserer dig for kreative processer, gerne vil skabe noget med dine hænder og vil dygtiggøre dig inden for musik, håndværk og design. 

Du kan være interesseret i enten musik, design eller krea eller i det hele. Linjen kræver ikke nogen særlige forudsætninger ift. at kunne spille et instrument, kunne tegne eller lignende. Du skal blot have interessen. 

Ligesom Sputniks øvrige linjer er musik, design og kreativ linje bygget op af halvårlige moduler, som du kan vælge. Modulerne er proces- og produktorienterede og kan f.eks. være: ​

Mere om krea og design...

Er du god med dine hænder, vild med at fordybe dig i en tegning eller har du lyst til at være fælles om dine kreative projekter med andre? Så er vores krea- og designværksteder lige stedet for dig. 

Faciliteter: Vi ​har design- og håndværksværksteder og udstyr til billedkunst, håndarbejde i  forskellige medier og teknikker. Herudover også udstyr til større projektarbejder. 

Mål: Vi sætter konkrete mål, der passer til dig. De generelle læringsmål er, at du skal lære at udtrykke dig gennem mange forskellige materialer og teknikker, at du skal kunne starte og slutte et projekt og samarbejde med andre om det. Et mål er også at afklare, hvordan du kan bruge din kreative åre, uanset om det er som sjov i fritiden eller som en mulig erhvervsvej. ​Vi afslutter hvert modul med et produkt.

Mere om musik...

Er du god på guitar, har du lyst til at komponere elektronisk musik eller savner du nogen at synge med? Uanset hvor du befinder dig, vil du med garanti finde et musiktilbud, der lige passer til dine interesser. 

Faciliteter: Vi har et fuldt udstyret musikstudie i gården samt computere og keyboards til musikproduktion. 

Mål: Vi sætter konkrete mål, der passer til dig. De generelle læringsmål er, at du bliver dygtigere til at skabe musik, og at din musikforståelse bliver større. Et mål er også at afklare, hvordan du kan bruge musik i dit liv, uanset om det er som sjov i fritiden eller som en mulig erhvervsvej. ​​

Crossover inspirationsdage​

På linjen holder vi inspirationsdage med elementer af både musik, design og krea, som også sætter fokus på ​dine muligheder uden for STU'en. f.eks.

  • Koncertoplevelser, ferniseringer, museumsbesøg
  • Byg dit eget instrument eller design et pladecover
  • Undervisningsforløb i kreative processer med børn (formidling af musik, design og krea)
  • Film, dramaturgi og opbygning (billed, regi, lyd, lys)
  • Gæstelærere i form af kunstnere, designere og musikere​

Praktik

Vi aftaler individuelle praktikker, der ​tager hensyn til dine forudsætninger, behov og interesser. Praktikkerne kan f.eks. være i daginstitutioner, klubber, specialbutikker, kulturcentre, systue, museer m.m.

Kontakt

Vil du vide mere om linjen eller har du lyst til at komme i snusepraktik hos os, så ring gerne og aftal et besøg: 

☎ STU-leder Mie Helslev Rasmussen, tlf. 20 31 21 88, mhr@skolensputnik.dk

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier