Musiklinjen

Linjen er for dig, der interesserer dig for musik og gerne vil dygtiggøre dig individuelt og/eller sammen med andre i hyggelige rammer.

​​

Det vigtigste er din interesse

Linjen kræver ikke nogle særlige forudsætninger ift. at kunne spille et instrument eller arbejde i musikprogrammer. Du skal blot have interessen.

Linjen tager på flere inspirationsture sammen med Kunst og Designlinjen, hvor vi søger inspiration til egne produktioner. Vi tager udgangspunkt i et fælles tema i tre måneder ad gangen. 

Vælg linjen, hvis… du ønsker at udfolde dig kreativt i nogle fede fysiske rammer, hvor der altid er god og inspirerende stemning!

Indhold

På Musiklinjen vil du blive introduceret til forskellige musiske kreative processor, bl.a.:

  • Instrumentlære; eksempelvis guitar, klaver, sang m.m.
  • Musikprogrammer; lær hvordan du producerer, sampler, indspiller og skaber musik.
  • Sammenspil; i vores øvelokale, kan du prøve kræfter med sammenspil.

Vi arbejder både individuelt med mulighed for fordybelse og i mindre grupper, hvor vi taler musikhistorie og musikteori. Vi kigger eksempelvis lidt nærmere på forskellige genrer og deres oprindelse og sætter forskellige grupper, kunstnere og deres aftryk under lup

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier