​Valgfag

På Sputnik STU København har vi valgfag to gange om ugen. Vi opretter fagene løbende ud fra de studerendes ønsker og interesser – vi lytter også til din ide! Her er nogle eksempler på valgfag, som vi kan tilbyde:

Musik
Vi øver, spiller og producerer musik og har vores eget fuldt udstyrede musikstudie og øverum i gården.​ Et godt sted at være fælles om passionen for musik, uanset om du er begynder eller øvet.

​Japansk
Vi lærer tegn, sprog for begyndere og om japansk kultur. Du lærer at sige nogle ord på japansk, at skrive nogle af de flotte tegn, og vi taler om, hvad der rører sig i Japan.

Krea

Mulighed for at fordybe sig i kreative projekter, f.eks. tegne, male, perleprojekter og meget mere. 

Hobbyværksted

Her har du mulighed for at bruge dine hænder. Hobbyerne kan være mange forskellige. Det kan være, du har lyst til at reparere og finpudse din cykel, eller det kan være, du har lyst til at lave et stort perleprojekt. 

PC-kørekort

Lær de grundlæggende PC-færdigheder i almindelige programmer som Word, Excel og Powerpoint.  

Friluftsliv

Et valgfag for dig, der kan lide at være ude i naturen og tage på tur. 

Ridning

Du har mulighed for at gå til ridning som valgfag. Vi har samarbejde med en rideskole, og vi rider både i ridehal og i fri natur.​

Tryl

Lær at tryllebinde dine venner med korttricks og andre tryllerier. Hvordan snyder man hjernen og øjnene til at se noget andet end det, der sker?

Social gaming

Social gaming er for dig, der kan lide at spille spil og gøre det sammen med andre. Vi mødes i spilfællesskaber og afprøver de nyeste spil og gadgets.

​​Fitness

Vi løfter vægte, træner balance, cykler mod hinanden og tager en tur på løbebåndet. Du kan tage det i dit eget tempo eller træne sammen med andre.​

eSport

For dig, der er vild med CS:GO, League of Legends og andre strategispil. Vi spiller sammen og træner samtidig kompetencer inden for kommunikation, samarbejde og overblik. 

Ordblindeundervisning

Har du svært ved at læse og skrive og få bogstaverne til at give mening, så kan du få ordblindeundervisning på valgfag. Vi finder ud af, hvilke hjælpemidler, du har behov for og læser og skriver sammen i et tempo, der passer til dig.

Valgfagsikonerne ​er alle venligst udlånt fra freepik.com

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier