​Valgfag

På Sputnik STU København har vi valgfag to gange om ugen. Vi opretter fagene løbende ud fra de studerendes ønsker og interesser – vi lytter også til din ide! Her er nogle eksempler på valgfag, som vi kan tilbyde:

Musik
Vi øver, spiller og producerer musik og har vores eget fuldt udstyrede musikstudie og øverum i gården.​ Et godt sted at være fælles om passionen for musik, uanset om du er begynder eller øvet.

​Japansk
Vi lærer tegn, sprog for begyndere og om japansk kultur. Du lærer at sige nogle ord på japansk, at skrive nogle af de flotte tegn, og vi taler om, hvad der rører sig i Japan.

Poker

Hvis du synes det er sjovt at spille poker eller gerne vil lære det, så er det valgfag lige noget for dig. Kom glad og hyg dig i den store pokerverden!

My Own Webshop

​Et valgfag for dig, der ønsker at finde et spændende forretningskoncept og udvikle det sammen med dine undervisere, dine medstuderende og ikke mindst dig selv.

Yoga

Vi arbejder med lette styrkeøvelser og udstrækning samt afspændingsøvelser. Øvelserne kan bruges til at finde ro i kroppen og mindske tankemylder.  

Outdoor

Et valgfag for dig, der kan lide at være ude i naturen og tage på tur. 

Bowling

​Et valgfag for dig, der kan lide at bowle og gøre det sammen med andre. Vi spiller sammen hver torsdag fra 13-15 i Grøndal MultiCenter.

D&D (Dungeons & Dragons)

​Er du vild med at smadre orker og smide magiske håndtegn omkring dig? Har du lyst til at spille pen and paper rollespil? Så kom og vær med til at spille Dungeons & Dragons.

De store spørgsmål i livet

Vi filosoferer over livets store spørgsmål, indgår i samtaler med hinanden og bliver udfordret på vores egne holdninger.

​​Fitness

Vi løfter vægte, træner balance, cykler mod hinanden og tager en tur på løbebåndet. Du kan tage det i dit eget tempo eller træne sammen med andre.​

eSport

For dig, der er vild med CS:GO, League of Legends og andre strategispil. Vi spiller sammen og træner samtidig kompetencer inden for kommunikation, samarbejde og overblik. 

Valgfagsikonerne ​er alle venligst udlånt fra freepik.com

Kontakt​oplysninger

Tilmelding til nyhedsbrev

​Få nyt fra Sputnik i din indbakke. Ved tilmelding får du samtidig fem brugbare pædagogiske redskaber til at forebygge og håndtere konflikter.

Sociale medier